Tilbud

Totsbots papoozle

TotsBots er et hollandsk mærke som er verdenskendt for deres mange produkter til den bæredygtige og miljøbevidste småbørnsfamilie. Ét af de nyeste produkter fra TotsBot er denne strækvikle! TotsBots har lavet en revolutionerende hybrid strækvikle kaldet TotsBots Papoozle. Den lækre TotsBots Papoozle fungerer som en strækvikle, men har samme gode støtte for bæreren som den der opnåes i en bæresele! 

Selve strækstoffet sidder fast på hoftebælte. Det gør TotsBots papoozle meget nem og overskuelig at binde. Samtidig gør hoftebæltet, at vægten fordeles på dine hofter, frem for på ryg og skuldre. TotsBots Papoozle strækvikle kan derfor bruges til selv de lidt større børn uden at barnet føles for tungt at bære. 

TotsBots Papoozle har brede, bløde polstrede kanter på bærestykket som gør at barnet støttes blødt og behageligt både ved ben og ansigt. Totsbots Papoozle strækvikle kan indstilles ved at spænde hoftebæltet og har desuden utallige muligheder for bindinger. 

TotsBots Papoozle er egnet både til mave-mod-mave samt hoftebæring. Generelt er TotsBots Papoozle en strækvikle ud over det sædvanlige!