Totsbots EasyFit Star AIO stofbleer - Rumble Forstør

TotsBots EasyFit Star AIO stofbleer - Rumble

Ny vare

TotsBots EasyFit Star AIO stofbleer

EasyFit all-in-one stofbleer fra Totsbots er ligeså populære for deres flotte ydre som for deres lækre indre. All in one stofbleerne lukkes med velcro i taljen, har bambus mod huden og er desuden en slim fit AIO stofble der ikke fylder meget på numsen. Og så er den suuper blød og skånsom mod lår og talje! 

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


219,00 DKK

Yderligere information

TotsBots EasyFit Star AIO stofbleer

TotsBots EasyFit Star stofbleer består af et ydre lag af PUL (100 % polyester). PUL er vandtæt, men tillader stadig huden at ånde. Inderst består EasyFit Star AIO stofbleer af en absorberende kerne lavet af bambus omkranset af staydry buffer-zone. Alle syninger er forseglede og dermed 100 % vandtætte. Området ved maven er ligeledes lavet i polyester, som holder barnets mave helt tør. 

TotsBots EasyFit Star er en one size stofbleer som passer barnet igennem hele bleperioden. Vi anbefaler dog nyfødt stofbleer til de helt små for at opnå et optimalt fit og den bedste pasform.

EasyFit Star AIO stofbleer er økotex certificeret. 

Vask:

Stofbleerne bør vaskes ved 40-60 grader for at dræbe alle bakterier – er bleerne bare våde, kan de nøjes med 40 grader. Undgå tørretumbling da det på sigt kan ødelægge PUL’en og forringe stofbleernes levetid. Desuden er tørring på snor bare meget bedre for miljøet – og pengepungen!

30 andre produkter i den samme kategori: