Totsbots Bamboozle Stretch Formsyede Stofbleer - Nappy Feet

Ny vare

En af det mest populære natbleer på markedet, er disse bambus stofbleer fra Totsbots. De oser af kvalitet, holder form og blødhed usædvanligt længe og suger som en drøm - med et ekstra indlæg og et par uldbukser over, så er natten reddet for selv en stortisser. 

De findes i 3 forskellige størrelser og i 10 forskellige farver. Se størrelsesguide nedenfor.

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


159,00 DKK

Skriv på ønskelisten


Yderligere information

Totsbots Bamboozle Stretch Formsyet Stofble 

De super absorberende Bamboozle Stretch fra Totsbots har længe været en klassiker blandt natbleer. De kan, evt med lidt boost, redde nattesøvnen for selv stortissere, og til dagsbrug udgør de en ret slank stofnumse i sig selv, specielt af en formsyet ble at være.
De formsyede stofbleer er lavet af 80 % bambus og 20% polyester, hvilket både sørger for enorm sugeevne, og at formen og blødheden holder vask efter vask. Bamboozle Stretch stofbleer er lækre for barnet at have på og er en af de stofbleer, der ofte går i arv igen og igen.  

Faconsyede/formsyede stofbleer behøver et cover eller et par blebukser for at holde dem vandtætte. Det er desuden en rigtig god ide at vaske formsyede stofbleer nogle gange inden brug, da stofbleerne først opnår deres optimale sugeevne efter ca. 10 vaske.

Størrelsesguide: 

  • Str. 1: 2,5- 8 kg 
  • Str. 2: 4,5- 16 kg

Som det ses i størrelsestabellen har str. 1 en usædvanlig lang brugstid af en newborn-ble at være, og er derfor noget mere anvendelig end de fleste bleer til nyfødte. Dette er fordi den dejligt bløde ble har godt med stræk, sug og rummelighed - og alligevel slutter rigtig godt tæt hvor den skal. 
Ved at starte med str. 1 til de nyfødte der er i den lave ende af vægtskalaen, undgår du derfor både at stå med kæmpe stofnumse og at skulle købe ny størrelse hurtigt efter fødslen, hvor man nok lige har rigeligt om ørerne i forvejen!
Får man en baby der starter livet i den højere ende af vægtskalaen, kan man sagtens starte med str. 2. 

Bleerne er designet og produceret i Skotland og er certificeret OEKO-TEX. 


Vask:

Stofbleerne bør vaskes ved 60 grader for at dræbe alle bakterier og kan tørretumbles på lav til middel varme eller hængetørres - de forbliver bløde og fluffy!

16 andre produkter i den samme kategori: