10%

RABAT

10% VED AT VÆRE MEDLEM AF VORES NYHEDSBREV

Du vil modtage rabatkoden i din mail, tjek eventuelt i din spam mappe.*


*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer

Tilbehør til stofbleer

Tilbehør til stofbleer:

Der findes rigtig meget forskelligt tilbehør til stofbleer på markedet. Hos MiniE har vi samlet det bedste og mest populære tilbehør til stofbleer hvor du kan være sikker på, at alt tilbehør er uden skidt kemi og i den bedste kvalitet - på den måde får du det bedste tilbehør til dine stofbleer. Meget af vores tilbehør til stofbleer er endda økologisk og GOTS certificeret.

Af tilbehør til stofbleer finder du både indlæg, boosters, prefolds og engangsindlæg - alt sammen til genanvendelige, billige stofbleer. Nedenfor kan du gå på opdagelse i vores store udvalg af tilbehør til billige stofbleer og læse meget mere om hvert enkelt produkt.

 

Dit barn fortjener det bedste

Har du ligesom mange andre lyst til at skifte skumklude og vådservietter ud med vaskeklude af stof og derved spare de små rumper for skidt kemi, plastik, parfume og en ru overflade? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Hos MiniE finder du bløde økologiske vaskeklude af både bambus og bomuld. Et must have til brug af stofbleer!

Vask og pletfjerner

Stofbleer, såvel som alt tilbehør til stofbleer, må vaskes korrekt hvis du vil forlænge levetiden - særligt på stofbleerne. Under kategorien "Vaskeriet" finder du alt hvad du skal bruge til vask af moderne stofbleer, tilbehør til stofbleer, vaskeklude, mm. Alle vores vaskemidler er 100 % økologiske og du kan med ro i maven vaske alt til både dig selv og dit barn i MiniE's vaske- og plejeprodukter. Prøv f.eks Sonetts Uldkur eller Ulrich Natürlichs formidable vaskemiddel til stofbleer. 

Wetbags 

Beskidte, genanvendelige stofbleer – hvad gør man lige af dem? Uanset om du er hjemme eller på farten så er wetbags en super nem måde at opbevare stofbleer efter brug. Wetbags er vand- og lugttætte stofposer, du kan opbevare de beskidte stofbleer i uden at hverken væde eller lugt trænger igennem. Wetbags til billige stofbleer findes i mange varianter og kan bruges både som betræk til vasketøjskurven, til de beskidte stofbleer i dagplejen, til vådt tøj eller frugt på turen! Wetbags fås her i alverden forskellige mønstre, farver og størrelser.