10%

RABAT

10% VED AT VÆRE MEDLEM AF VORES NYHEDSBREV

Du vil modtage rabatkoden i din mail, tjek eventuelt i din spam mappe.*


*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer

Stofbleer

De moderne stofbleer:

Glem alt om de gammeldags stofbleer også kaldet en gylpeklude. Her er i stedet tale om moderne stofbleer i alverdens farver, modeller og varianter. Uanset hvilken af de mange forskellige stofbleer du vælger, så kan du være sikker på, at stofbleer et af de mest miljøvenlige bleløsninger der overhovedet findes til dit barn. Stofbleer er genanvendelige, bæredygtige og yderst miljørigtige. Dertil kommer at stofbleer - særligt de økologiske stofbleer - er meget bedre for dit barns sundhed og velvære. Sidst, men ikke mindst, så er stofbleers fine og unikke design slet ikke til at stå for sammenlignet med den traditionalle engangsble. 

 

Stofbleer af bedste kvalitet - og pris!

Stofbleer fås i mange forskellige materialer, modeller og designs. Alle stofbleer hos MiniE er udvalgt med tanke på mindst mulig miljøbelastning i bestræbelserne efter økologiske stofbleer. Dernæst er MiniE's stofbleer udvalgt efter at alle familier kan kan være med rent økonomisk. MiniE har billige stofbleer der rent kvalitetsmæssigt ligger højt, samtidig med at prisen på stofbleerne er yderst fornuftig. MiniE's billige stofbleer gør det muligt for langt de fleste familier at droppe engangsbleerne og i stedet indføre de moderne stofbleer til glæde for på både barn, miljø og ikke mindst familiens økonomi på sigt. 

Hvor meget kan jeg spare på at skifte til stofbleer?

Bruger dit barn stofbleer, sparer du nemt 4000-5000 kr. gennem hele bleperioden. Hvis du sammenligner de billige stofbleer med de dyreste engangsbleer, er der endnu flere penge at spare.  Alle MiniE's stofbleer – endda også de 100 % økologiske stofbleer - er billigere i indkøb og vask sammenlignet med engangsbleer set over hele bleperioden. Dog er besparelsens størrelse afhængig af måden stofbleerne vaskes på og om stofbleerne tørre i tørretumbler. Læs mere om vask og tørring i vores store "Vaskeguide til stofbleer". 


MiniE har et stort udvalg af forskellige stofbleer, bl.a. lommebleer, all in one (AI0), all in two (AI2), faconsyede stofbleer, bindebleer, blebukser, svømmebleer, mm. Store dele at MiniE's udvalg af stofbleer er økologiske.. Læs mere om de forskellige typer af både billige og økologiske stofbleer i  "Den Store Guide til Stofbleer". 

Stofbleer 280 varer

pr. side
Viser 1 - 24 af 280
Viser 1 - 24 af 280