OrganiCup Menstruationskop

Ny vare

OrganiCup Menstruationskop

OrganiCup menstruationskopper er frie for skadeligt kemi og holder i op til 10 år! Koppen skal kun tømmes 2 gange i døgnet, så skylles den og isættes igen. Nemt og enkelt!

9 ud af 10 kvinder der har prøvet menstruationskopper er så glade for at bruge dem, at de ønsker at fortsætte og vil anbefale det til andre. Prøv selv!

Se størrelsesguide og mere info nedenfor

Flere detaljer

På lager


179,00 DKK

-50,00 DKK

229,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

OrganiCup Menstruationskopper

Den mest solgte menstruationskup på markedet – og det er ikke uden grund! 

-       Menstruationskopppen består af 100 % medicinsk silikone

-       Fri for phalater, parabener og parfume

-       Godkendt af FDA, USP klasse Vl, CE og BSI

-       Hygiejnisk, nemt og enkelt - Skal kun tømmes 2 gange i døgnet

-       Holder op mod 10 år

 

OrganiCup Menstruationskop findes i to størrelser:

Model A: Til kvinder under 30 år som ikke har født vaginalt

Model B: Til kvinder som har født vaginalt ELLER som er over 30 

Økonomisk, komfort og miljømæssigt

Menstruationskopper er et rigtig godt alternativ til engangsbind og tamponer både økonomisk, komfor og miljømæssigt.

Menstruationskopper er tjent ind allerede efter den første måned, og er på sigt meget billigere i brug end både bind og tamponer da menstruationskoppen kan genbruges i op mod 10 år! 

Engangsbind og tamponer er en stor belastning for miljøet, så ved at bruge menstruationskop i stedet, skånes miljøet helt for de blegede, kemifyldte engangsbind og tamponer.

Sidst, men bestemt ikke mindst, så er menstruationskoppen meget mere hygiejnisk end fx et menstruationsbind. Menstruationskoppen er lugtfri og mærkes ikke når først den er opsat korrekt.

Menstruationskoppen udtørrer ikke slimhinden og bevarer den naturlige bakterieflora og pH-værdi i vagina. Det minimerer risikoen for svamp, kløe, irritation og underlivsinfektioner.

Flere fordele:

Selv den mindste menstruationskop kan indeholde mere væske end den største tampon. Koppen kan derfor indeholde rigtig meget og får svært ved at bløde igennem!

Menstruationskopppen skal for langt de fleste kun tømmes hver 12. time. Det betyder at du sagtens kan sove med menstruationskoppen! Ligeledes kan du sagtens dyrke sport, svømme eller stå på hovedet for den sags skyld. Menstruationskoppen former sig efter kroppen, at nem at sætte op og falder ikke ud (Hvis korrekt opsat). 

Du løber aldrig tør for beskyttelse, da menstruationskoppen bare skal tømmes, skylles og opsættes på ny. Er du på et offentligt toilet, så rens bare koppen med toilet papir eller have nogle intimservietter med i tasken til at klare ”skylningen”, så kan du altid vaske koppen en ekstra gang når du kommer hjem. 

2 andre produkter i den samme kategori: