Velkommen til MiniE!

MiniE er en stor netbutik med fokus på bæredygtige, økologiske produkter til både mor og barn. Hos os finder du stofbleer i alle tænkelig farver, materialer og modeller – alle i topkvalitet og uden skidt kemi. Da det ikke kun baby der skal forkæles, forhandler vi også herligheder til mor. Vi har både økologiske stofbind, menstruationskopper, ammeindlæg i uld samt meget, meget mere. 

Til efteråret lander ulden i shoppen! Du kommer til at finde den lækreste, bløde uld og silke i vores shop – alt sammen 100 % økologisk. 

Har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige stofble, menstruationskop eller andet –  så står vi altid klar til at hjælpe dig! Ring, sms eller send en mail – vi svarer altid inden 24 timer.

Hvem står bag MiniE?

Bag tæppet finder du vores lille familie på 6!

Jeg selv – Louise på 32 år – er uddannet jordemoder og nu også ejer af webshoppen MiniE.

Jeg holder lige nu en pause fra jordemoderprofessionen, for til gengæld at hjemmepasse vores døtre Effie på 6 år, Ebba på 4 år, Elle på snart 3 år og lillebror Eik på 1 år . Vi trives alle 3 i den lille hjemmepasningsboble og nyder at have tid – masser af tid – til alt det vi finder vigtigt <3

Lille Effie er egentligt hovedpersonen – det er nemlig fra hende webshoppens har fået navnet MiniE. Effie har brugt stofbleer siden den dag hun blev født og vi er her igennem blevet introduceret til stofbleernes forunderlige verden.

Mand og far i vores familie, er 37-årige Paw – den bedste mand og far af slagsen! Han arbejder som netværksspecialist og får familiens hjul til at dreje rundt.

Sammen har vi haft webshoppen MiniE.dk i tankerne, på tegnebrættet og i produktion gennem de sidste 4,5 år. Nu da webshoppen endelig er lanceret, er vi meget stolte og glade for resultatet. En webshop med kun det bedste til jer med økologi og bæredygtighed i højsædet!