Økologiske Vanter i Kogt Uld fra Disana - Rose Forstør

Økologiske Vanter i Kogt Uld fra Disana - Rosa

Ny vare


Vanter i Disanas kogte, økologiske uld.

Her i en fin, sart rosa.

Vanterne måler:

Str 1: 8 cm uden ribkanten. Denne størrelse er uden tommelfinger og passer ca. fra 4-5 mdr. til omkring et år.

Str 2: 10 cm uden ribkanten. Med tommelfinger og passer ca. fra 1-2 år.

Str 3: 12 cm uden ribkanten. Med tommelfinger og passer ca. fra 2-4 år.

Flere detaljer

På lager


119,00 DKK

Skriv på ønskelisten


Yderligere information

Økologiske Vanter i Kogt Uld fra Disana

Disanas produkter i kogt uld er kræs og kvalitet for alle pengene. Ulden er naturligvis i allerbedste, økologisk GOTS-certificerede kvalitet, så dit barn undgår al kedelig kemi, lige fra pesticider til fluorstoffer. 

Disanas kogte uld er smørblød men kraftig, modstandsdygtig overfor slid og næsten helt vindtæt - kombinerer du det med lidt ekstra lanolin, er dit barn ret godt sikret mod vind, vand og snavs, da ulden så vil være mere afvisende overfor alle dele.


Ulden er blød og smidig, trods den kraftige kvalitet, og pasformen rummelig nok til at strække sig over flere størrelser. Vanterne er sat sammen med en praktisk snor, så de ikke bliver tabt i farten. Den bløde og elastiske rib ved håndleddet sikrer at vanterne sidder til og kulden ikke smutter ind. Passer perfekt ind i ærmerne på Disanas dragter og jakker i kogt uld, og gør det hele meget vindtæt ved de ellers sårbare åbninger ved håndleddene.

Brug vanterne med det overtøj I har eller sæt dem sammen med Disanas hue, jakke, bukser eller heldragt, ligeledes i kogt uld - det er super praktisk og ser rigtig flot ud, også i flere farver!

 

Vask og vedligeholdelse:

Ubehandlet uld som dette bør sjældent vaskes, men i stedet jævnligt luftes udenfor. Kommer der lidt skidt på, kan det med fordel klares ved at banke det af i tør tilstand, eller pletvaske så vidt muligt. Er vanterne blevet godt nussede, kan de vaskes på uldprogram i maskinen eller i hånden ved 30 grader med uldvaskemiddel. Tilfør gerne lanolin efter/ved vask – eller inden brug, hvis du ønsker en mere smuds-, vind- og vandafvisende uld, der renser sig selv ekstra godt.

Ulden er produceret i Argentina

30 andre produkter i den samme kategori: