Nedsat pris! Økologiske Leggings i Strikket Uld fra Disana - Grå Forstør

Økologiske Leggings i Strikket Uld fra Disana - Grå

Ny vare

Lækre uldleggings i kraftig ribstrik, her i en praktisk og anvendelig grå, der passer til alt i garderoben. Kvaliteten er naturligvis 100% økologisk merinould og buksen er en rigtig populær klassiker fra Disana.

Flere detaljer

På lager


139,30 DKK

-30%

199,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Økologiske Leggings i Strikket Uld fra Disana 

Lækre uldleggings i kraftig ribstrik, her i en praktisk og anvendelig grå, der passer til alt i garderoben. Kvaliteten er naturligvis 100% økologisk merinould og buksen er en rigtig populær klassiker fra Disana.

Den bløde, elastiske og rummelige buks er selvfølgelig certificeret økologisk, og fungerer fremragende som både leggings, bukser, i stedet for strømpebukser under en kjole eller som sovetøj til barnevognsluren. Der er masser af bevægelsesfrihed, ingenting der kradser og generøst med plads til selv den største blenumse. Buksen er stor i størrelse, men kan også med fordel bruges når den poser og har opsmøg, for så at kunne bruges dét længere. Det kan kvaliteten nemlig sagtens holde til -  disse leggings er således virkelig økonomiske, for de kan bruges meget længe. Herhjemme har børnene kunnet passe samme par i to-tre sæsoner, og så har de stadig kunnet gå i arv.

Bukserne er også yderst brugbare under overtøjet, for sig selv eller ovenpå det almindelige tøj, for at give ekstra varme. De inviterer ligeledes til masser af leg og kravlen på fodkolde gulve.

Lille tip: Med ekstra lanolisering har vi herhjemme fint kunnet bruge disse kraftige leggins som uldlongies over en formsyet ble til dagsbrug!

 

Vask og vedligeholdelse:

Ubehandlet uld som dette bør sjældent vaskes, men i stedet jævnligt luftes udenfor. Kommer der lidt skidt på, kan det med fordel klares ved at pletvaske så vidt muligt. Er buksen blevet godt nusset, kan den vaskes på uldprogram i maskinen eller i hånden ved 30 grader med uldvaskemiddel. Tilfør gerne lanolin efter/ved vask – eller inden brug, hvis du ønsker at prøve dem udover en formsyet stofble.

Ulden er produceret i Argentina

 

8 andre produkter i den samme kategori: