Nedsat pris! Økologisk Bukser i Strikket Uld fra Disana - Blomme Forstør

Økologiske Bukser i Strikket Uld fra Disana - Rosa

Ny vare

Her i en fin, sart rosa farve.

Fantastisk bløde, fleksible og praktiske selebukser i bedste, økologiske kvalitet, af 100% GOTS-certificeret blød merinould. Har en usædvanligt lang brugstid, grundet de mange anvendelsesmuligheder.

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


149,50 DKK

-50%

299,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Økologiske Bukser i Strikket Uld fra Disana

Fantastisk bløde, fleksible og praktiske selebukser i bedste, økologiske kvalitet, af 100% GOTS-certificeret blød merinould. Har en usædvanligt lang brugstid, grundet de mange anvendelsesmuligheder.

Disse luksusbløde selebukser fra Disana er virkelig smart designet, og er geniale ved brug af stofbleer – såvel som uden!
De har en meget elastisk og generøs pasform, med rib både ved ankler og bryst/mave, så de sidder godt og blødt til, selvom man vælger at købe dem ekstra store, så de kan vokses i. Barnet har ultimativ bevægelsesfrihed, og man behøver ikke kæmpe med at klemme en ekstra-boostet stofble ned i dem, der er masser af plads. Selerne kan krydses på ryggen, hvilket er en fordel til smalle børn eller hvis bukserne er lidt store. Når barnet er blevet for langt til selerne, knappes de blot af, og bukserne har så en ekstra brugsperiode som helt almindelige bukser med rib i kanten. 

Lille tip; herhjemme har vi faktisk kunnet bruge bukserne som uld-longies over en formsyet stofble til dagsbrug, med lidt ekstra lanolisering! Så sparer man jo et lag!


Vask og vedligeholdelse:

Ubehandlet uld som dette bør sjældent vaskes, men i stedet jævnligt luftes udenfor. Kommer der lidt skidt på, kan det med fordel klares ved at pletvaske så vidt muligt. Er buksen blevet godt nusset, kan den vaskes på uldprogram i maskinen eller i hånden ved 30 grader med uldvaskemiddel. Tilfør gerne lanolin efter/ved vask – eller inden brug, hvis du ønsker at prøve dem udover en formsyet stofble.

Ulden er produceret i Argentina

1 andre produkter i den samme kategori: