Nedsat pris! Økologiske Bukser i Kogt Uld fra Disana - Grå Forstør

Økologiske Bukser i Kogt Uld fra Disana - Grå

Ny vare

Her i en grå, der går til alt.

Disanas produkter i kogt uld er kræs og kvalitet for alle pengene. Ulden er naturligvis i allerbedste, økologisk GOTS-certificerede kvalitet, så dit barn undgår al kedelig kemi, lige fra pesticider til fluorstoffer. 

Flere detaljer

På lager


342,30 DKK

-30%

489,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Økologiske Bukser i Kogt Uld fra Disana

Disanas produkter i kogt uld er kræs og kvalitet for alle pengene. Ulden er naturligvis i allerbedste, økologisk GOTS-certificerede kvalitet, så dit barn undgår al kedelig kemi, lige fra pesticider til fluorstoffer.

Disanas kogte uld er smørblød men kraftig, modstandsdygtig overfor slid og næsten helt vindtæt - kombinerer du det med lidt ekstra lanolin, er dit barn ret godt sikret mod vind, vand og snavs, da ulden så vil være mere afvisende overfor alle dele.

Bukserne er rummelige i pasform, så der er plads til ekstra lag uld under også. Derudover er bukserne forstærket med praktiske lapper på knæene, og selerne har indstillingsmuligheder i længde, og mulighed for at krydse på ryggen for et mere sikkert fit, der ikke falder af skuldrene og især er godt til de smallere børn.

Ulden er smidig og blød, trods den kraftige kvalitet, og buksebenene kan sagtens have et generøst ombuk, så de kan bruges over flere størrelser, uden at det kommer i vejen for bevægeligheden. Hvis dit barn har en god, stor stofble-mås, er det især en fordel at kunne vælge en større størrelse, og blot bruge ombuk.

Brug bukserne indenfor på kolde gulve eller udenfor, i stedet for både termotøj og skibukser; for sig selv på kolde eller kølige, blæsende dage, med regnbukser over til de vådeste dage og evt. med uldfleece, f.eks. fra Engel, eller en tyk strikbuks, eksempelvis Disanas egne i kraftig ribstrik, under på de koldeste dage. 

Kombinér buksen med Disanas jakke i kogt uld, for et todelt sæt, der sikrer at din guldklump holder sig varm uden at være svedig, da ulden både isolerer og ånder på en måde ingen termo-, softshell- eller flyverdragt kan hamle op med. Selv når ulden er blevet våd, vil den nemlig stadig varme og føles behagelig, for uld kan indeholde op til 40% fugt uden at føles gennemvåd, og er svedtransporterende og temperaturregulerende.

Fuldend sættet med hue og vanter, ligeledes i kogt uld, fra Disana - det ser også flot ud med en anden farve til!

 

Vask og vedligeholdelse:

Ubehandlet uld som dette bør sjældent vaskes, men i stedet jævnligt luftes udenfor. Kommer der lidt skidt på, kan det med fordel klares ved at banke det af i tør tilstand, eller pletvaske så vidt muligt. Er buksen blevet godt nusset, kan den vaskes på uldprogram i maskinen eller i hånden ved 30 grader med uldvaskemiddel. Tilfør gerne lanolin efter/ved vask – eller inden brug, hvis du ønsker en mere smuds-, vind- og vandafvisende uld, der renser sig selv ekstra godt.

Ulden er produceret i Argentina

8 andre produkter i den samme kategori: