Nedsat pris! Økologisk Trøje i Uld fra Disana - Rosa Forstør

Økologisk Trøje i Uld fra Disana - Rosa

Ny vare

Praktisk, behagelig og anvendelig uldtrøje fra Disana. Udført i en let, men hårdfør strik af 100% GOTS-certificeret blød merinould, her i en flot rosa farve til alle piger.

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


169,50 DKK

-50%

339,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Økologisk Trøje i Uld fra Disana

Praktisk, behagelig og anvendelig uldtrøje fra Disana. Udført i en let, men hårdfør strik af 100% GOTS-certificeret blød merinould. Trøjen er forholdsvis tynd, men stærk, og er oplagt udenpå det almindelige tøj, ude som inde. Den melerede farve og struktur gør trøjen praktisk og modstandsdygtig, og det er jo smart, når tøjet skal bruges af børn. De vil helt sikkert også finde trøjen et hit at have på, da den er lun, elastisk og kradsfri.

Pasformen på denne sweater er klassisk Disana; rummelig, generøs og fleksibel, og trøjen kan fint købes lidt stor og bruges med opsmøg, da den lette struktur ikke fylder. Kvaliteten holder også nemt til flere sæsoner og børn.

 

Vask og vedligeholdelse:

Ubehandlet uld som dette bør sjældent vaskes, men i stedet jævnligt luftes udenfor. Kommer der lidt skidt på, kan det med fordel klares ved at pletvaske så vidt muligt. Er trøjen blevet godt nusset, kan den vaskes på uldprogram i maskinen eller i hånden ved 30 grader med uldvaskemiddel. Tilfør gerne lanolin efter/ved vask.

Ulden er produceret i Argentina

30 andre produkter i den samme kategori: