Milovia Ai2 Cover - Mysterious Owels

Ny vare

Milovia stay dry indlæg

De farvestrålende AI2 covers bruges sammen med stay dry eller coolmax indlæg og danner tilsammen Milovias bud på en AI2 stofble. Indlæggene til AI2 stofbleen er suger fantastisk, samt er tykke og bløde. 

Indlæggene findes i 3 størrelser; S, M og L. 

Indlæggene findes med to forskellige materialer mod huden; stay dry og coolmax. Læs mere nedenfor.

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


159,00 DKK

Yderligere information

Milovia AI2 cover

De lækre indlæg bruges sammen med Milovia cover og danner tilsammen AI2 stofbleerne. Indlæggene er tykke, vamsede, microfiber indlæg med høj sugeevne. Microfiber indlæggene findes med to forskellige materialer mod huden; staydry og coolmax 

Super absorberende indlæg fra Milovia!

Indlæggene findes i 3 størrelser; S, M og L og passer til både AI2 coveret og lommebleen fra Milovia. Indlæggene passer også fint til andre bleer af andre mærker. 


Hvilken størrelse?

Milovia AI2 er et one size cover og kan derfor passer fra ca 3,5 - 16 kg ved at indstille på knapperne på forsiden af stofbleen. 

Alt efter barnets alder og tissevaner vælges indlæg:

Str. S:  10 cm x 28 cm

Str. M: 12, 5 cm x 31cm

Str. L: 12, 5 cm x 38 cm

(Størrelse L fylder AI2 coveret og lommebleen helt ud i længden) 

AI2 stofbleen fra Milovia

AI2 bleen kan let indstilles i alle størrelser, uden at gå på kompromis med hverken pasform eller sugeevne. Er der brug for ekstra sug er det endnu en gang let at tilføje et større eller et ekstra indlæg.

Indlæggene er lavet af de tykt microfiber. De suger eminent og tørrer meget hurtigt. Med Milovia's indlæg bliver tørretiden på stofbleer derfor intet problem!

Stofbleerne fra Milovia egner sig perfekt til de der har vaskelige tørrevilkår fx i lejlighed eller vaskekælder eller de der bare gerne vil holde mængden af vasketøj nede. Indlæggene tørrer i løbet af ingen tid og kan derfor hurtigt komme tilbage i rotationen af stofbleer. Det betyder at du ikke behøver ret mange af Milovia's bleer for at få samlingen til at række. Det er både økonomisk og smart!

Produktion:

Milovia producerer alle deres produkter i Polen og alle materialer kommer fra og er forarbejdet i Europa. Alle materialer er helt fra start lavet til børn. 

Vask af stofbleer:

Både indlæg, AI2 covers og lommebleer fra Milovia kan vaskes ved 40-60 grader. 

30 andre produkter i den samme kategori: