Kategorier

Producenter

Tilbud

Leverandører

Ingen leverandører

Kundeservice

Mærker Der er 46 producenter

Shop efter mærke:

Er du på jagt efter stofbleer af et bestemt mærke, så finder du alle vores stofbleer listet efter mærke herunder. Uanset hvilket mærke du foretrækker, så er alle stofbleer hos MiniE et langt sundere valg for både dit barn, din pengepung og for miljøet end en engangsble. Hos MiniE har vi mærker som Bambino Mio, POOPS, Close Parents, Rumparooz, PoPoLiNI, TotsBots, GroVia og mange flere. Alle vores stofbleer er nøje udvalgte og hvert mærke har netop noget unikt at byde på.


Dit barn – dit naturlige valg

MiniE sælger bæredygtige, miljøvenlige stofbleer uden skidt kemi. Uanset hvilke stofbleer du foretrækker, så er alle MiniE's stofbleer kvalitetsbleer og sikrer dig stofbleer uden farlige indholdsstoffer. Den gode kvalitet sikrer ligeledes, at stofbleernes levetid er lang, selv efter mange, mange vaske. Det gør brugen af stofbleer til at af de mere miljøvenlige og billige tiltag.


Læs om de forskellige mærker indenfor stofbleer verdenen og find præcis den stofble, der bedst matcher dit barns behov.


pr. side
Viser 1 - 24 af 46
 • Anavy

  Anavy er et tjekkisk stofble mærke som fortsat er relativt ukendt i Danmark. I Norge og Sverige, derimod, er Anavy meget langt fremme.

 • Aurion

 • Bambino Mio

  Bambino Mio laver fabelagtige stofbleer i de skønneste prints. Samtidig er Bambino Mio kendt for stofbleer af høj kvalitet, lang holdbarhed og god pasform. Det er derfor ikke uden grund, at Bambino Mio nu er verdens allerstørste producent af moderne stofbleer.

 • Bee's Wrap

  Bee's Wrap er et amerikansk mærke der forhandler noget så genialt som bomuld med bivoks! De lækre stykke bomuld kan nu bruges til alt som et fremragende alternativ til plastikskåle og bøtter - og vigtigst at alt - i stedet for staniol, folie og konventionelt madpakkepapir.

 • Boba

  Boba er et velkendt og populært mærke indenfor både bæreseler, slynger og vikler. Bobas bæreseler og vikler findes i et utal af forskellige farver og flotte prints!

 • BumGenius

  Bumgenius er en af de mest kendte og populære stofbleer mærker. De startede i 2005 og er ejet af Cotton Baby.

  Bumgenius er fra USA og flere af deres produkter er produceret her. De producere både lommebleer som deres 5.0 og AIO som Freetime og Elemental, men også tilbehør som wetbags og pailliners.

  Alle deres bleer er Oeko-Tex Standard 100 certificeret.

 • Close

  Close er etableret af to mødre tilbage i 2004 og siden er virksomheden eksploderet i vækst. Det populære stofble mærke Close laver de smukkeste prints til specielt stofbleer, men forhandler også meget andet tilbehør til stofbleer.

 • Cocoon

  Cocoon - førende indenfor kapok!

  Cocoon er økologisk producent af de lækreste kapok, majs og ulddyner på markedet! I samme serie findes også madrasser, rullemadrasser, ammepuder, babydyner og meget mere! 

 • Engel

  Tyske Engel står for uldtøj i den lækreste kvalitet. Det produceres i Tyskland, så ikke noget med fragt fra den anden side af jorden.

 • Ergobaby

 • Grovia

  Stofbleer fra GroVia udspringer egentlig af virksomheden "The Natural Baby Company". Virksomheden lancerede i 2009 den første GroVia serie. Stofbleerne var dengang en umiddelbar succes  - og er det stadig den dag i dag. 

 • Haflinger

  Haflinger

  Haflinger laver de lækreste hjemmesko i kogt uld af en meget høj kvalitet. Haflinger hører til i Tyskland og alle deres hjemmesko bliver produceret i Europa af tyske eller europæiske materialer. På den måde sikrer de en bæredygtig produktion.

  MiniE har et stort udvalg af Haflinger hjemmesko i mange størrelse til børnene.

 • Hirsch

  Hirsch

  Hirsch har eksisteret siden 1928, hvor de har produceret de lækreste uldstrømper. Uldstrømperne bliver produceret i Tyskland og alt deres uld bliver ligeledes produceret her. 

  MiniE har strømper både til de voksne og til børn.  

 • Imagine

  Det amerikanske mærke Imagine er en lillesøster til de to andre amerikanske mærker i shoppen - Planet Wise og Best Bottom. Alle tre mærker er under én og samme ejer, med Imagine som det nyeste skud på stammen.

 • ImseVimse

  ImseVimse er at svensk mærke indenfor stofbleer som har produceret økologiske stofbleer i snart 30 år. Imse Vimse er utrolig kvalitetsbevidst i deres produktion af stofbleer og virksomheden har store visioner indenfor miljø og økologi.

Viser 1 - 24 af 46