ImseVimse Ammeindlæg Uld/Silke - 10 cm Forstør

Imse Vimse Ammeindlæg Uld/Silke - 10 cm

Ny vare

Imse Vimse ammeindlæg i uld og silke

Uld og silke er begge ektra bløde materialer og egner sig rigtig godt til ammeindlæg. Imse Vimse ammeindlæg i uld og silke holder brystet varmt, hvilket nedsætter risikoen for brystbetændelse. Uld ammeindlæg i merino uld og silke er særligt gode til følsom, sårbar eller irriteret hud på brystet.

Imse Vimse ammeindlæg måler 10 cm i diameter - 1 par pr. pakke

Flere detaljer

På lager


79,00 DKK

Yderligere information

Imse Vimse ammeindlæg i uld og silke

Uld er vandafvisende i sig selv, særligt hvis ammeindlæggene vaskes i uldsæbe/lanolin sæbe en gang i mellem. Uld er selvrensende hvis det bare luftes - det vil derfor være nok med luft langt hen af vejen. Skal ammeindlægget absorbere rigtig meget mælk, er uld og silke derimod ikke specielt godt. Brug da i stedet et ammeindlæg i bomuld inderst mod brystet og et indlæg i uld eller uld/silke yderst. Så får du både sug og varme - det bedre fra to verdener! 

Imse Vimse ammeindlæg kommer i 3 størrelser; 2 runde i 14 cm og 18 cm og en dråbe-formet. Den dråbeformede varmer brysterne langt ud mod armhulen og former sig rigtig godt i bh'en uden pludselig at stritte op over trøjen. 

Ammeindlæggene er Ökotex 100 certificeret og produceret i Europa. 

Vask:

Imse Vimse ammeindlæg i uld/silke kan vaskes på uldprogram i vaskemaskinen ved 30 grader. Indlæggene kan også håndvaskes i lunkent vand med lanolin/uldsæbe. 

7 andre produkter i den samme kategori: