Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

 • Firmanavn: MiniE
 • Organisationsform: Webshop
 • CVR-nr: 41717726
 • Butik:
 • MiniE
 • Flensted Byvej 18
 • 8670 Låsby
 • Danmark
 • E-mailadresse: kontakt@minie.dk

Betaling

MiniE modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK og inkl. moms.

MiniE bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Ved betaling med Anyday hæver vi den første betaling, når varen afsendes. Derefter betaler du en månedlig ydelse den sidste hverdag i de næste tre måneder. Denne ydelse afhænger af din ordretotal og betalingsplan. Såfremt du betaler alle rater til tiden, er der nul renter og gebyrer. Hvis du returnerer dit køb, vil din aftale med Anyday automatisk ophøre. Læs mere om vilkår for brug af Anyday her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper.

Levering

Leveringstid 1-2 hverdage i DK. Vi leverer på alle hverdage og ofte også lørdag. 

Særlige vilkår gælder iht. levering på ikke-brofaste øer. Levering til andre lande end Danmark er bestemt muligt. Vi leverer verden over:) 

Kontakt MiniE på mail (kontakt@minie.dk) og hør nærmere om leveringsomkostninger og leveringsbetingelser.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Der er 14 dages fortrydelsesret på bestillingsvarer, herefter frafalder fortrydelsesretten. De 14 dage starter den dato bestillingen er afgivet, herefter frafalder fortrydelsesretten.

Det er ikke muligt at fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Returneres en pakke til os ved nægtet modtagelse, pålægges kunden fortsat fragtomkostningerne samt fragtselskabets gebyr for ikke-afhentede pakker som er 50 DKK. Dette modregnes købets værdi ved kreditering af ordren.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Varen skal altid returneres i original emballage.

Vi vedlægger returlabel i alle pakker. Benyttes denne, opkræves 39 kr. Du behøver ingen returseddel eller andet – du sender blot varen retur til os, så har vi alle nødvendige oplysningerne om dig og din ordre til at kunne refundere dig. Vi refunderer dig hurtigst muligt efter vi får varen i hænde – men altid indenfor 14 dage. 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

Alle stofble-prøvepakker (AIO/AI2 pakken, Nyfødtpakken og Natblepakken).

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Er der spor på varen efter håndtering, der gør at varen ved returneringen ikke ser ud som ny, da anses varen ligeledes som taget i brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du et beløb svarende til varen/varernes pris, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig (leveringsomkostninger undtaget) Vi refunderer beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

 • MinE
 • Flensted Byvej 18
 • 8670 Låsby
 • Danmark

Du kan også fortryde købet ved aflevere det på adressen efter aftale. 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. Altid tracking på pakkerne, tak 🙂 

Reklamationsret

Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

 • MiniE
 • Flensted Byvej 18
 • 8670 Låsby
 • Danmark

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos MiniE og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på www.MiniE.dk er Louise Aarestrup.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Som registreret hos MiniE, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: kontakt@minie.dk

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os på email: kontakt@minie.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 11.01.22.