Nedsat pris! EcoPosh OBV Økologiske Nyfødt Stofbleer Forstør

EcoPosh OBV Økologiske Nyfødt Stofbleer - 5 pakke

Ny vare

EcoPosh OBV Økologiske Nyfødt Stofbleer pakke

Går du op i genbrug og i at passe på vores planet, så er EcoPosh formsyede stofbleer de helt rigtige til dig og dit barn. EcoPosh stofble er nemlig lavet af 3 ting: Bambus, økologisk bomuld samt genanvendte vandflasker.

Pakken indeholder 5 EcoPosh nyfødt bleer og et par Disana uldbukser.

Flere detaljer

På lager


999,00 DKK

-396,00 DKK

1 395,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

EcoPosh OBV Økologiske Nyfødt Stofbleer pakke

EcoPosh formsyede stofbleer består af fibre fra bambus, økologisk bomuld og genanvendte plastikflasker. Denne formsyede stofble er egentlig en lommeble – faktisk den eneste formsyede lommeble på markedet – og består af et 10-lags bambus indlæg i en skal af polyster (vandflasker) og økologisk bomuld. De bløde, økologiske stofbleer er derfor perfekte som natbleer. Inderst mod huden finder du den lækreste, bløde økologiske bambus velour. Heraf kommer navnet OBV - Organic Bambus Velour.

EcoPosh økologiske stofbleer har en ekstra knap ved navlen som kan knappes ned. På den måde bliver den lille navlestump beskyttet den første tid.EcoPosh Stofbleer til nyfødte passer nyfødte og præmature fra ca. 2-5,5 kg.

Denne pakke indeholder 5 EcoPosh formsyede nyfødtbleer og et par Disana uldbukser. Det er nok til hver nat til en lille ny. Har du ønsker til farve eller størrelse på uldbukser, så læg en kommentar ved kassen.

30 andre produkter i den samme kategori: