Den Komplette 8-ugers lejepakke til Nyfødte Forstør

Den komplette 8-ugers nyfødt pakke

Ny vare

Lej en 8-ugers nyfødt pakke   - NYT

Du lejer:

20 x AI2 nyfødt stofbleer fra Close (12 covers/20 indlæg)

5 x Økologiske EcoPosh Nyfødt natbleer

1 x uldblebuks fra PoPoLiNi

1 x nyfødt PUL cover

1 x rulle engangsindlæg (100% nedbrydelige)

12 x fleece indlæg

1 x pail liner/stor wet bag til blespand

1 x wet bag til 5-6 bleer

Nypris for indkøb af hele pakken: 3100 kr 

Flere detaljer

På lager


1 450,00 DKK

Yderligere information

Lej "Den komplette 8-ugers nyfødt pakke"

Har du ikke lyst til at investere i dyre nyfødt stofbleer som barnet alligevel vokser ud af i løbet af de første måneder, så tilbyder MiniE - som de eneste på markedet - at du kan leje et helt nyfødt stofble stash i 8 uger. Det er en super nem og økonomisk løsning for dig – samtidig er det en fremragende måde at fremme genbrug, bæredygtighed og omsorgen for vores planet. Har dit barn behov for nyfødt stofbleer i mere end 8 uger – så send bare en mail, så udvider vi gerne lejeperioden for et lille beløb, hvis muligt.

 

Hvad koster det at leje ”Den komplette 8-ugers nyfødt lejepakke”?

Alt du har brug for til din nyfødte de første 8 uger kan du leje for kun 1450 kr – det er tilmed inkl. forsendelse fra MiniE til dig. Det koster dig altså ikke mere end 1450 kr + porto (når lejepakken skal returneres) at leje en fuld samling af de små, fine nyfødtbleer, uldbukser, wetbags og indlæg i 8 uger.

Efter de 8 uger vælger mange at skifte nyfødt stofbleerne ud med one size stofbleer. One size stofbleer kan bruges fra ca. 5-6 kg resten af barnets bleperiode og er derfor en meget bedre investering rent økonomisk end nyfødt stofbleer. 

Ændring af pakkens indhold

Stofbleerne kan varierer en smule i farve og model. Ændres noget drastisk i forhold til ovenstående beskrivelser får du besked inden. Ønsker du at prøve noget bestemt, så skriv en besked i kommentarfeltet ved kassen - så forsøger vi at imødekomme dine ønsker :) 

Læg en besked i kommentarfeltet ved kassen

Skriv en besked i kommentarfeltet ved kassen omkring hvornår du ønsker stofble lånepakken leveret. 

Der kan være ventetid på at leje en stofble pakke alt afhænger af hvor mange andre kunder der lige nu lejer vores stofble pakker. Vi kontakter vi dig og finder sammen en løsning, hvis ikke det kan lade sig gøre at levere lånepakken på det ønskede tidspunkt. 

Læs i øvrigt vores "Vilkår og betingelser for lån af stofble pakkerne" inden du bestiller. 

7 andre produkter i den samme kategori: