Den Tørstige Natble Pakke Forstør

Den farverige AIO og AI2 prøvepakke

Ny vare

Den farverige AIO og AI2 prøvepakke

Pakken indeholder 6 all-in-one/all-in-two stofleer af forskellige mærker. Begge typer stofbleer, er nogle af de nemmeste på markedet. 

Du kan helt selv vælge hvilke bleer du har lyst til at prøve - bare skriv en besked i kommentarfeltet. Skriver du ingenting, blander jeg et godt udvalg til dig. 

Pakken er GRATIS at låne! Læs mere nedenfor:

Flere detaljer

På lager


500,00 DKK

Yderligere information

Den farverige AIO stofble prævepakke

6 AIO/AI2 stofbleer 

En GRATIS lånepakke

Pakken er GRATIS at låne! Betal kun for fragt. Et depositum på 500 kr reserveres på din konto, men trækkes ikke. indtil bleerne er returneret. Du betaler kun 39 kr i fragt! Husk, du betaler selv for returnering af bleerne.  Som udgangspunkt udlånes pakken i 2-3 uger. Men har du brug mere tid til at prøve, så siger du bare til:)

Størrelse på stofbleerne?

Størrelsen på AIO/AI2 stofbleerne i lånepakken vil passe børn fra ca. 5-6 kg til 16 kg. Ønsker du at prøve stofbleer til en nyfødt, så vælg i stedet "Den Petitte Nyfødt Stofble Pakke" hvor stofbleerne er specielt udvalgt til de helt små. 

Hos MiniE er der aldrig ventetid. Du får pakken tilsendt indenfor få hverdage :)

Der er ingen ventetid på prøvepakker fra MiniE - vi sender alle hverdage :) Skriv en besked i kommentar feltet ved kassen, hvis du ønsker nogle bestemte stofbleer i lånepakken. Du kan sådan set vælge frit mellem alle vores bleer :) 

Læs i øvrigt vores "Vilkår og betingelser for lån af stofble pakkerne" inden du bestiller. 

God fornøjelse! 

Læs i øvrigt vores "Vilkår og betingelser for lån af stofble pakkerne" inden du bestiller. 

7 andre produkter i den samme kategori: