Coolmax Indlæg - Milovia

Ny vare

Milovia coolmax indlæg

De lækre indlæg bruges sammen med Milovia cover og danner tilsammen AI2 stofbleerne. Indlæggene er tykke, vamsede, microfiber indlæg med høj sugeevne. Microfiber indlæggene findes med to forskellige materialer mod huden; staydry og coolmax 

Indlæggene findes i 2 størrelser; M og L. 

Flere detaljer

På lager


49,00 DKK

Yderligere information

Super absorberende indlæg fra Milovia!

Coolmax indlæggene findes i 2 størrelser; M og L og passer til både AI2 coveret og lommebleen fra Milovia. Indlæggene passer også fint til andre bleer af andre mærker. 


Hvilken størrelse?

Milovia AI2 passer fra ca 3,5 - 16 kg

Str. M: 12, 5 cm x 31cm

Str. L: 12, 5 cm x 38 cm

(Størrelse L fylder AI2 coveret og lommebleen helt ud i længden) 

AI2 stofbleer fra Milovia

AI2 bleen kan let indstilles i alle størrelser, uden at gå på kompromis med hverken pasform eller sugeevne. Er der brug for ekstra sug er det let at tilføje et større eller et ekstra indlæg.

Indlæggene er lavet af de tykt mikrofiber. De suger eminent og tørrer meget hurtigt. Med Milovia's indlæg bliver tørretiden på stofbleer derfor intet problem!

Stofbleerne fra Milovia egner sig perfekt til de der har vaskelige tørremuligheder fx i en lejlighed eller i en vaskekælder. Milovia's koncept er desuden fantastisk i forhold til at holde mængden af vasketøj nede - du vasker bare indælggene og kan genbruge coveret flere gange.

Indlæggene tørrer i løbet af ingen tid og kan derfor hurtigt komme tilbage i rotationen af stofbleer. Det betyder at du ikke behøver ret mange af Milovia's bleer for at få samlingen til at række til vask hver 2.-3. dag. Det er både økonomisk og smart!

Milovia AI2 covers er one size og kan knappes ind med knapper foran på bleen i 3 forskellige størrelser. 

Materialer fra Europa:

Milovia producerer alle deres produkter i Polen og alle materialer kommer fra og er forarbejdet i Europa. Alle materialer er fra start lavet til børn. 

Vask:

Både indlæg, covers og lommebleer fra Milovia kan vaskes ved 40-60 grader. 

30 andre produkter i den samme kategori: