Nedsat pris! Close Pop-In V2 AIO stofbleer - Campervan Grøn Forstør

Close Pop-In V2 AIO stofbleer - Campervan Grøn

Ny vare

Close Pop-In V2 AIO stofbleer - Campervan Grøn

Close, tidligere Close Parent, har lavet disse fantastiske All In One stofbleer. Pop-in bleerne er blandt de mest populære All In One stofbleer på markedet og har bl.a. vundet flere priser i England. 

Flere detaljer

På lager


140,00 DKK

-30%

200,00 DKK inkl. moms

Skriv på ønskelisten


Yderligere information

Close Pop-in AIO Stofbleer

Disse Pop-in AIO stofbleer består af en vandtæt og åndbar yderskal af PUL (polyester) og en absorberende inderside af det blødeste bambus. Bambus er et naturligt materiale med en høj absorberingsevne. Bambus er derfor et formidabelt materiale til netop all in one stofbleer, som får mindst fylde på numsen og samtidig en høj sugeevne. 

Close har udgivet helt nye prints til deres Pop-In stofbleer kaldet Campervan. Campervan printet findes i to farver – grøn og blå – og består af små, seje biler.

Til at holde barnet tørt om natten bruges en super absorberende nat booster, lavet netop til Close Pop-in AIO stofbleer. 

Str. one size (OS), dvs. 3,5-16 kg. Close Pop-in AIO stofbleer passer altså de fleste børn gennem hele bleperioden. For at få en optimal pasform på nyfødte de første par måneder, anbefales dog Close Parent Pop-in AIO nyfødtstofbleer i stedet for one size. 

Stofbleerne kan vaskes i maskinen, gerne ved 60 grader. Undgå tørretumbing da det på sigt kan skade PUL'en.

30 andre produkter i den samme kategori: