Nedsat pris! Close Pop-In V2 AIO stofbleer - Campervan Blå Forstør

Close Pop-In V2 AIO stofbleer - Campervan Blå

Ny vare

Close Pop-In AIO stofbleer

Close, tidligere Close Parent, har lavet disse fantastiske All In One stofbleer. Pop-in bleerne er blandt de mest populære All In One stofbleer på markedet og har bl.a. vundet flere priser i England. 

Flere detaljer

På lager


140,00 DKK

-30%

200,00 DKK inkl. moms

Skriv på ønskelisten


Yderligere information

Close Pop-In AIO stofbleer

Disse Pop-in AIO stofbleer består af en vandtæt og åndbar yderskal af PUL (polyester) og en absorberende inderside af det blødeste bambus. Bambus er et naturligt materiale med en høj absorberingsevne. Bambus er derfor et formidabelt materiale til netop all in one stofbleer, som får mindst fylde på numsen og samtidig en høj sugeevne. 

De populære Pop-in stofbleer fra Close er nu kommet i to nye mønstre. Mønstrene hedder Campervan Grøn og Campervan Blå og består de fineste biler.

Til at holde barnet tørt om natten bruges en super absorberende nat booster, lavet netop til Close Pop-in AIO stofbleer. 

Close har lavet de samme fine Pop-in AIO stofbleer, bare i en nyfødt udgave der slutter tæt om de små tynde lår og beskytter den nye navle. Se alle vores nyfødt stofbleer her. 

Str. one size (OS), dvs. 3,5-16 kg. Close Pop-in AIO stofbleer passer altså de fleste børn gennem hele bleperioden. For at få en optimal pasform på nyfødte de første par måneder, anbefales dog Close Parent Pop-in AIO nyfødtstofbleer i stedet for one size. 

30 andre produkter i den samme kategori: