Close Pop-in Badeble - Hippo

Ny vare

Badebleer fra Close Pop-in

Lækre genanvendelige Pop-in svømme-bleer fra Close. De populære svømme-bleer findes i 10 forskellige prints - det er bare at vælge! Svømme-bleerne fra Close slutter helt tæt omkring lårene og holder godt styr på lækager. Samtidig er de bløde og giver masser af bevægelsesfrihed til barnet.

Se str. guide nedenfor. 

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


119,00 DKK

Skriv på ønskelisten


Yderligere information

Close Pop-in Badebleer

Pop-in svømme-bleer fra Close slutter helt tæt pga. det specielle materiale samt den unikke, bløde lukning  ved lår og mave. Svømme-bleen kan bruge både med og uden Pop-in svømme-liner. 

Pop-In svømme-bleer fra Close findes i adskillige fine prints. Denne her hedder Hippo! Små flodheste kigger sig omkring på disse flotte Pop-In svømme-bleer fra Close. Hippo er en klassiker til både drenge og piger.

Materiale:

Pop-in svømmebleer fra Close består af 3 lag. Yderst findes et vandtæt, elastisk lag, som gør at svømmebleen virker eftergivelig og behagelig at bevæge sig i. Den mellemste lag består af en vandtæt membran, mens det inderste lag i svømmebleerne er af det blødeste fleece. Svømme-bleerne suger ikke urin - det gør ingen svømmebleer - men holder større uheld inde i bleen. 

Pop-in svømmebleer fra Close findes i 10 forskellige prints og 5 forskellige størrelser som alle er vejledende. Generelt er størrelserne små, så gå gerne en størrelse op. Det er vigtigt at bleen slutter tæt i åbningerne, for at svømme-bleen virker optimalt. Close har lavet størrelserne efter åbningernes størrelse. Selv små babyer kan altså bruge str. X large hvis lårene er tykke :

- Small 0 måneder eller 3 kg+ (39 cm i maven og 19 cm i lårene)

- Medium 4 måneder eller 6 kg+ (41 cm i maven og 24 cm i lårene)

- Large 8 måneder eller 9 kg+ (44 cm i maven og 29 cm i lårene)

- X Large 16 måneder eller 13 kg+ (47 cm i maven og 32 cm i lårene)

- 2X Large (50 cm i maven og 35 cm i lårene)

30 andre produkter i den samme kategori: