Close Pop-In Badeble - Charles & Erin

Ny vare

Close Pop-In Badeble

Lækre genanvendelige Pop-in svømme-bleer fra Close. Disse fine svømme-bleer findes i 10 forskellige prints - det er bare at vælge! Svømme-bleerne slutter helt tæt omkring lårene og holder godt styr på lækager. Se str. guide nedenfor. 

Flere detaljer

På lager


119,00 DKK

Skriv på ønskelisten


Yderligere information

Close Pop-in Badeble

Pop-in badebleer fra Close består af 3 lag. Yderst findes et vandtæt, elastisk lag, som gør at badebleen virker eftergivelig og behagelig at bevæge sig i. Den mellemste lag består af en vandtæt membran, mens det inderste lag i svømme-bleerne består af blødt fleece. 

Campervan er navnet på det helt nye 2016 print fra Close. Printet består af fine små biler og findes i to varianter - en blå/orange og en grøn. Perfekt til både drenge og piger!

Pop-in badeble fra Close er et sikkert, miljøvenligt og økonomisk valg. Badebleen holder tæt pga. det specielle materiale samt den unikke, bløde lukning der slutter helt tæt til både lår og mave. Bdebleen kan bruge både med og uden Close Pop-in svømme-liner. 

Pop-in svømme-bleer fra Close findes i 10 forskellige prints og 5 forskellige størrelse som alle er vejledende. Generelt er størrelserne små, så gå gerne en størrelse op. Det er vigtigt at bleen slutter tæt i åbningerne, for at svømme-bleen virker optimalt. Close har lavet størrelserne efter åbningernes størrelse. Selv små (tykke) babyer - med tykke lår - kan altså bruge str. X large. 

 

- Small 0 måneder eller 3 kg+ (39 cm i maven og 19 cm i lårene)

- Medium 4 måneder eller 6 kg+ (41 cm i maven og 24 cm i lårene)

- Large 8 måneder eller 9 kg+ (44 cm i maven og 29 cm i lårene)

- X Large 16 måneder eller 13 kg+ (47 cm i maven og 32 cm i lårene)

- 2X Large (50 cm i maven og 35 cm i lårene)

24 andre produkter i den samme kategori: