Nedsat pris! Close Pop-in AIO Stofbleer - Blå Forstør

Close Pop-in AIO stofbleer - Princess Blue

Ny vare

Close Pop-in AIO Stofbleer - Princess Blue

Close, tidligere kaldt Close Parent, har lavet disse fantastiske Pop-in All In One stofbleer. Pop-in stofbleerne er blandt de mest populære All In One stofbleer på markedet og har bl.a. vundet flere priser i England. Både kvalitet, sugeevne og ikke mindst design er helt i top.

Flere detaljer

På lager


140,00 DKK

-30%

200,00 DKK inkl. moms

Skriv på ønskelisten


Yderligere information

Close Pop-in AIO Stofbleer - Princess Blue

Disse Pop-in AIO stofbleer består af en vandtæt og åndbar yderskal af PUL (polyester) og en absorberende inderside af det blødeste bambus. Bambus er et naturligt materiale med en høj absorberingsevne. Bambus er derfor et formidabelt materiale til netop all in one stofbleer, som får mindst fylde på numsen og samtidig en høj sugeevne. 

Til at holde barnet tørt om natten bruges en super absorberende nat booster, lavet netop til Close Pop-in AIO stofbleer.  

Close har lavet de samme fine Pop-in AIO stofbleer, bare i en nyfødt udgave der slutter tæt om de små tynde lår og beskytter den nye navle. Se alle vores nyfødt stofbleer her. 

Str. one size (OS), dvs. 3,5-16 kg. 

Close Pop-in AIO stofbleer passer altså de fleste børn gennem hele bleperioden. For at få en optimal pasform på nyfødte de første par måneder, anbefales dog Close Parent Pop-in AIO nyfødtstofbleer i stedet for one size. 

Vask

Kan vaskes i maskinen ved 60 grader. Undgå tørretumbling da det på sigt kan skade PUL'en.

30 andre produkter i den samme kategori: