Boba Strækvikle - Wildflower

Ny vare

Boba Wrap - en fantastisk strækvikle!

Boba laver ikke bare bæreseler, men også fantastiske vikler. De er bløde som smør og holder barnet tæt ind til dig med god støtte til både barn og bærer. Ingen stropper, spænder eller knapper. Bare blødt, blødt stof :)

Boba strækvikle er velegnet til både til nybegynderen og til den rutinerede.

Bruges oftest fra nyfødt til ca. 18 mdr.

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


359,20 DKK

-20%

449,00 DKK inkl. moms

Skriv på ønskelisten


Yderligere information

Boba strækvikle

En boba vikle er lavet af 95 % bomuld med 5 % elastan, som udgør den perfekte strækvikle. Stoffet er eftergiveligt og strækbart, men udvider sig ikke og kommer ikke til at hænge - selv ved hele dages brug. 

Ergonomien er helt i top med Boba strækvikle! Viklen understøtter M-position for barnets ben, sådan at knæene holde højere end hoftere. Boba strækvikle er nem at amme diskret i, på grund af det bløde og eftergivelige stof. 

Stoffet måler 5 meter i længden og 50 cm i bredden.

Hvornår bruges en strækvikle?

Boba strævikle bruges fra ca. fra 3-20 kg - også meget velegnet til mindre og for tidlig fødte børn! Der er som sådan ingen max grænse på hvor tungt barnet må være, men stoffet er styrketestet til 20 kg. Efterhånden som barnet vokser og bliver tungere kan det være en god ide at flytte barnet over i en vikle uden stræk i stoffet. Det vil lette byrden for bæreren, der vil få bedre støtte med fx en fastvikle eller en bæresele. Mange bruger strækviklen de første 6 måneder og overgår så til noget andet med mere støtte til de lidt større børn.

Vask:

Boba strækvikle kan maskinvaskes ved 40 grader og tørretumles. Strygning er ikke nødvendigt!

30 andre produkter i den samme kategori: