10%

RABAT

10% VED AT VÆRE MEDLEM AF VORES NYHEDSBREV

Du vil modtage rabatkoden i din mail, tjek eventuelt i din spam mappe.*


*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer

Tilbud

Bindebleer og prefolds

Foldebleer, bindebleer og prefolds:

Et andet unikt stofbleer tilbud er vores foldebleer og bindebleer. Begge stofbleer er rigtig gode til særligt de helt små nyfødte. Både bindebleer og foldebleer sidder godt tæt til de små lår og er samtidig bløde og behagelige at have på.  Uden på bindebleer og foldebleer bruges et uld, fleece eller PUL cover til at gøre stofbleen vandtæt.

 

Det perfekte fit til babyer under seks måneder

Foldebleer og bindebleer er et godt og simpelt valg særligt til børn under 6 mdr. De fleste små babyer får nemlig en lidt kluntet numse i stofbleer, mens foldebleer og bindebleer en rigtig god løsning til at holde numsen ”slank”. Fordelen ved bindebleer og foldebleer er desuden, at de er billige stofbleer i indkøb. Er økonomien en anelse stram, kan du derfor altid starte med billige foldebleer og bindebleer.

 

Foldebleer og bindebleer er i de fleste tilfælde ikke egnede til institutionsbrug. Disse genanvendelige stofbleer skal nemlig foldes, festes og behøver cover hvilket er mere tidskrævende. Til institutionsbrug anbefaler vi i stedet de populære lommebleer, all in one bleer eller all in two bleer.

 

Ønsker du at læse mere om vores lommebleer, all in one, all in two eller nogle af vores andre stofbleer tilbud, kan du klikke her

Bindebleer og prefolds 16 varer

Viser 1 - 16 af 16
Viser 1 - 16 af 16