Nedsat pris! Bambino Mio Stofble Cover - Circus time Forstør

Bambino Mio Stofble Cover - Wild Cat

Ny vare

Verdens bedste PUL cover!

Bambino Mio cover bruges udenpå stofbleer der ikke i sig selv er vandtætte. Coveret kan bruges uden på alle typer af prefolds/formsyede/faconsyede stofbleer. Det er 100 % vandtæt og passer specielt godt til de bløde bomulds prefolds fra Bambino Mio. Det bløde PUL cover er ultra tyndt og barnets numse forbliver lille. 

Flere detaljer

På lager


69,00 DKK

-120,00 DKK

189,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Bambino Mio Stofble Cover

Til ethvert blecover hører en sugende ble. Til dette cover har Bambino Mio tiltænkt deres egne 100 % bløde bomuldsbleer som i alt giver en super absorberende, 100 % vandtæt og meget fleksibel bleløsning. Coveret er strækbart og giver super god bevægelsesfrihed til de aktive små, og gør stofbleen nemt og behageligt at bevæge sig i.

Coveret er lavet af PUL (100 % polyester) som er et åndbart, men stadig vandtæt, materiale. Yderstoffet kan strækkes i alle retningen, hvilket gør stofbleen skøn at bevæge sig i og sikre en større sikkerhed i forhold til at undgå lækager. Dette cover til formsyede stofbleer lukkes med velcro og er derfor meget nemt og hurtigt – selv for uerfarne – at gå til.

Bambino Mios blecover findes i to vejledende størrelser.  Tilsammen dækker de hele bleperioden. Skal det fine cover bruges til nat, anbefales str. 2 allerde fra nyfødt. 

Str. 1: Under 9 kilo

Str. 2: Over 9 kg

Vask:

Coveret har bedst af bare at blive tørret af med en våd klud mellem brug. Er coveret decideret beskidt anbefales det at vaske det ved 40 grader. Undgå tørretumbling da det på sigt kan ødelægge PUL’en og forringe stofbleernes levetid. Desuden er tørring på snor bare meget bedre for miljøet – og pengepungen!

30 andre produkter i den samme kategori: