Bambino Mio AIO stofbleer - Zebra Crossing

Ny vare

Bambino Mio AIO stofbleer

Bambino Mio har lavet disse fantastiske AIO stofbleer i et utal af flotte farver og mønstre. Stofbleerne er alle one size og har et rigtig godt fit på grund af stretch i yderstoffet. Bambino Mio AIO stofbleer suger rigtig godt og tørrer på ingen tid! 

Flere detaljer

På lager


199,00 DKK

Skriv på ønskelisten


Yderligere information

Bambino Mio AIO stofbleer

All in one stofbleer fra Bambino er lavet med velcro og indstillelige knapper så bleerne kan tilpasses til at passe stort set hele bleperioden – vi anbefaler dog nyfødtbleer til de helt små under 4-5 kg. 

AIO stofbleer som Bambino Mios er det tætteste du kommer på en engangsble i form og brug. Det gør stofbleerne meget far-venlige og er særdeles egnede som institutionsbleer.

Materiale:

All in one stofbleer fra Bambino Mio består yderst af et lag vandtæt, strækbart og fleksibelt lag TPU (100 % polyester). Inderst består stofbleen af en super absorberende kerne, dækket af et blødt stay-dry lag mod barnets hud som sikre for en følelse af tørhed.

Tørrer på ingen tid! 

All in one stofbleer fra Bambino Mio har den smarte finesse at det skjulte absorberende slangeindlæg selv folder sig ud af stofbleerne i vask og gøre tørring af stofbleerne meget hurtigere. 

 

Vask:

Stofbleerne bør vaskes ved 60 grader for at dræbe alle bakterier – er bleerne bare våde, kan de nøjes med 40 grader. Undgå tørretumbling da det på sigt kan ødelægge PUL’en og forringe stofbleernes levetid. Desuden er tørring på snor bare meget bedre for miljøet – og pengepungen!

30 andre produkter i den samme kategori: