Producenter

Tilbud

Leverandører

Ingen leverandører

Kundeservice

Ammeindlæg

Viser 1 - 10 af 10
Viser 1 - 10 af 10

Ammeindlæg et must have til den ammende mor! MiniE har et stort udvalg af ammeindlæg af stof, som både er miljøvenlige og økonomisk besparende. Det betyder, at du få billigere ammeindlæg på sigt, ved at købe de genanvendelige i stof. Ammeindlæg af stof kan, modsat engangsammeindlæg, bruges mange gange - de smides bare i vaskemaskinen efter brug. Uanset om du foretrækker uld, bomuld eller noget helt tredje så findes det her i shoppen.

 

Bløde og behagelige ammeindlæg

Ammeindlæg har flere vigtige funktioner, som gode ammeindlæg skal opfylde. Først og fremmest skal de holde huden tør og holde brysterne varme, og som noget af det vigtigste, skal ammeindlæggene være behagelige at have på.

Ammeindlæg i stof er bløde mod brystet og lader huden ånde frit. De modvirker både svamp og fremmer sårheling. Ammeindlæg i uld virker desuden beskyttende mod kulde og kan forhindre en brystbetændelse.

Ammeindlæg beskytter på samme tid dit bryst. Desuden kan du føle dig helt tryg med ammeindlæg i stof, da den gode sugeevne søger for, at lækage ikke vil gå igennem indlægget og kunne ses på dit tøj.

Det kan dog godt være en jungle at finde rundt i de forskellige slags ammeindlæg, så hvis du søger du råd til hvilket ammeindlæg, der passer dig bedst, så send os en mail. Vi hjælper hellere end gerne.

 

Fordelene ved stof ammeindlæg

Der er mange fordele ved at bruge stof ammeindlæg sammenlignet med engangsammeindlæg. Ført og fremmest får du nogle meget bløder ammeindlæg, som er rarere for dig. Og så er stof ammeindlæg langt bedre for miljøet, så de er både bedre for dig og miljøet!

Ammeindlæggene i stof er mere miljøvenlige da du kan bruge det samme ammeindlæg flere gange, du vasker det blot efter brug og så kan du bruge et igen. Og mindre affald er godt for miljøet og dermed godt for os alle sammen.

Når du bruger ammeindlæg i stof behøver du samtidig kun at købe ammeindlæg en gang, derfor kan der også være en økonomisk fordel ved at benytte ammeindlæg i stof frem for engangsammeindlæg.

Du kan samtidig overveje at gøre brug af en menstruationskop, for at være endnu mere miljøvenlig og samtidig er menstruationskopper også sundere for dig.

Og så skal babyen selvfølgelige have et par gode stofbleer. Ligesom ammeindlæg er stofbleer nemlig både bedre for miljøet og samtidig også det bedste valg for babyen. Du kan se hele vores udvalg af moderne stofbleer ved at klikke her.