10%

RABAT

10% VED AT VÆRE MEDLEM AF VORES NYHEDSBREV

Du vil modtage rabatkoden i din mail, tjek eventuelt i din spam mappe.*


*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer

Tilbud

AIO (all in one)

All in one stofbleer (AIO):

All in one stofbleer er en af de mest poplære stofbletyper på markedet. De er nemme at give barnet på og behøver ingen forberedelse - stofbleerne er klar med det samme.  Ofte vil du se de genanvendelige all in one stofbleer være forkortet som AIO. Som hovedregel har AIO stofbleer et fastsyet, absorberende indre, mens yderskallen er lavet af PUL og er vandtæt. Den bæredygtige all in one stofble er især nem at håndtere for uøvede og egner sig derfor specielt godt til daginstitutionen, bedsteforældre eller bare en usikker far :) 

Se flere far-venlige-bleer her: 

 

Bæredygtighed uden skadelige stoffer

Som navnet også antyder, så har den genanvendelige all-in-one (AIO) "alt-i-en". En AIO stofble er derfor noget af det tætteste, du kommer på en engangsble både i udformning og funktion. Ved at vælge All in one stofbleer, slipper for dog for al kemien og skåner miljøet for mange tons affald!

Er du på jagt efter billige stofbleer, så kan all in one stofbleer bestemt anbefales. AIO stofbleer er som oftest one size og kan derfor indstilles efter barnets størrelse efterhånden som det vokser. AIO stofbleen kan desuden genbruges af flere børn, hvis den passes på. Det gør på den lange bane, stofbleerne til nogle af de meget billige stofbleer på markedet. All in one stofbleer, som samtidig er one size, er særligt egnede til den stramme økonomi, mens der hverken slækkes på bæredygtighed eller omtanke for miljøet. Alle vores all in one stofbleer er uden skadelige indholdsstoffer og er af den bedste kvalitet. Går du efter en nem stofbleløsning, så er all in one stofbleer helt sikkert et godt bud.

En all in one stofble tørrer lidt langsommere end f.eks. lommebleer. Det kan det være en god ide, at have et par ekstra AIO stofbleer på lager, sådan at du ikke skal vaske for ofte. All in one stofbleer er til dig, der ønsker dit barn den sundeste start på livet og som samtidig tænker på bæredygtighed og miljø. Læs mere om all in one stofbleer og alle de forskellige stofbletyper i vores "Store guide til stofbleer"

 

Er du på udkig efter bæredygtige og økologiske stofble tilbud? Så se her.

AIO (all in one) 117 varer

pr. side
Viser 1 - 24 af 117
Viser 1 - 24 af 117